fake cheap ray ban wholesale nhl jerseys cheap nba jerseys wholesale nba jerseys cheap wholesale jerseys cheap ray ban Wholesale Cheap Jerseys wholesalel NFL Jerseys Store Cheap NHL Jerseys fake cheap ray ban TEKE- ÉS BOWLINGCENTRUM! | Szegedi Teke- és Bowlingcentrum
discount ray ban sunglasses Cheap MLB Jerseys from China Wholesale Cheap Jerseys China Cheap MLB Jerseys wholesale cheap Michael Kors handbags outlet cheap oakleys Wholesale NFL Jerseys China Cheap NFL Jerseys From China cheap Kevin durant jerseys cheap nfl jerseys Wholesale Jerseys Supply Wholesale Cheap Jerseys Online Cheap jerseys online Cheap jerseys cheap michael kors sale cheap nhl jerseys cheap ray bans cheap oakley sunglasses Buy Wholesale NFL Jerseys Wholesale Sports Jerseys Wholesale NFL Sports Jerseys Cheap NFL Jerseys wholesale nhl jerseys Cheap NFL Jerseys Sales Cheap Sports Jerseys Cheap NFL Jerseys China Cheap Jerseys Free Shipping Cheap Sports Jerseys Wholesale NFL Sports Jerseys Online cheap nba jerseys Cheap Jerseys China Cheap jerseys online cheap jerseys wholesale jerseys china Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China cheap nfl jerseys mlb jerseys wholesale mlb jerseys wholesale mlb jerseys from china

TEKE- ÉS BOWLINGCENTRUM!

A TEKE- ÉS BOWLINGPÁLYA NYITVA – ÉJJEL-NAPPAL!

Létesítményünk komoly lépésre szánta el magát – természetesen az idelátogatók érdekében: éjjel-nappal nyitva lesznek az újszegedi teke- és bowlingcentrum teke- és bowlingpályái is.

www.sadaweb.hu

www.sadaweb.hu

BÜFÉ

Hétköznap hétfőtől csütörtökig: 15-től 22 óráig
Péntek: 15-től 02-ig
Szombat: 10-től 02-ig
Vasárnap: 10-től 22 óráig

www.sadaweb.hu

OPEN BUFFET

Monday to thursday: 15-22
Friday: 15-02
Saturday: 10-02
Sunday: 10-22

www.sadaweb.hu

OFFEN BUFFET

Montag-Donnerstag: 15-22
Freitag: 15-02
Samstag: 10-02
Sonntag: 10-22

 

TEKE- ÉS BOWLINGPÁLYÁK

BOWLING

www.sadaweb.hu

Ára: 4400 forint/óra/sáv

TEKE

www.sadaweb.hu

Ára: 2200 forint/óra/sáv

 

A SPORT, A KIKAPCSOLÓDÁS CENTRUMA

Nem csak a városban, de az országban is egyedülálló létesítmény nyitotta meg kapuit 2005-ben Szegeden. A Teke- és Bowlingcentrum az újszegedi Kisstadion területén épült, így közel van más sportlétesítményekhez is. Az immár tizedik évében lévő sportközpontba mégis elsősorban a teke és bowling szerelmeseit várják, de jól fogják itt érezni magukat azok is, akik az aktív kikapcsolódás hívei.

Öltöző állott itt, s most Teke- és Bowlingcentrum – mondhatják azok a járókelők, akik szembesültek azzal, hogy az újszegedi Derkovits fasor 1-5. szám alatt 2005 óta immár nem egy leromlott állagú kisegítő létesítmény, hanem egy minden igényt kielégítő sportcentrum áll.

AZ ALAPKŐLETÉTEL

szeged-kegelnIqYf_K5eix1202820472

Az 1200 négyzetméter alapterületű Teke- és Bowlingcentrumot 2005. májusában kezdték építeni, majd még azon év szeptemberében már át is adták a sportlétesítményt, 2006. januárjában pedig a hozzá tartozó panziót, szaunát és parkolót. A rekordgyorsaságú építkezés kivitelezője a T-Comfort Kft., a tervek pedig Szeged egyik legnagyobb tervező irodájában, a Torus-A Kft-nél készültek. A területet a város adta, a kopottas, régi öltöző felújításáért, valamint egy zárt parkoló létesítéséért cserébe. A nagy összegű beruházást a Ferroép Zrt., Csongrád megye egyik legnagyobb építőipari cége és a már említett Torus-A Kft. finanszírozta. A Teke- és Bowlingcentrum így lett nemcsak Szeged, hanem az ország egyik legimpozánsabb sportlétesítménye.

BÜFÉ

Céges rendezvényeknek, évzáró buliknak, családi ünnepségeknek is tökéletesen megfelel a létesítmény, ahol a sportolás mellett a tágas büfé részben beszélgetni és iszogatni is lehet. A tekézéshez, bowlingozáshoz alkalmas cipőről helyben gondoskodnak, sőt két öltöző is rendelkezésre áll, ahol halk muzsika segíti a játékra hangolódást. A létesítmény a legújabb előírásoknak is megfelel, így például a mozgássérültek akadálymentesen juthatnak be és közlekedhetnek az épületben.

KONFERENCIATEREM

A 28 főt befogadó konferenciaterem külön is bérelhető, így például a televízióban közvetített különböző világeseményeket itt is végigszurkolhatják azok, akik nagy társaságban szeretnek hódolni szenvedélyüknek. Nem csak focimeccseket, de a földszinten folyó teke- és bowling mérkőzéseket is végignézhetik itt a szurkolók egy projektoros kivetítő jóvoltából.
Jó idő esetén kerti partiknak is helyet ad a sportcentrum. Lehetőség van grillezésre, bográcsozásra, igény esetén svédasztalos étkezést is tudnak biztosítani a vendéglátók.
A közelben található tenisz- és focipályák is meglátogathatók, de néhány perc járásra van innen az uszoda is. Ha valaki eljön ide, valóban a sport és kikapcsolódás centrumában érezheti magát.

BOWLING

A bowling részlegen az amerikai AMF-típusú gépekkel szerelt 4 pálya áll a látogatók rendelkezésére. Délelőttönként jelentős kedvezménnyel iskolák bérlik a pályákat.

Szerző: admin

Ossza meg ezt a bejegyzést:

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.