Archívum 2018

DM 2018. 02. 12.

Emlékezetes csatát vívott Fehér Béla
Sima szegedi siker

A férfi tekecsapat szuperliga 14. fordulóját is győzelemmel tudta le az Alabárdos-Szegedi TE, amely Szolnokon győzött 6:2-re.

A vendégegyüttesben Szél Tibor ezúttal nem kapott szerepet, így az első sorban Márton János kezdett a nap legjobbját produkáló Kiss Norbert mellett. A szegedi csapatból igazán emlékezetessé tette a szereplését Fehér Béla, aki szolnokiként lépett pályára Szolnokon, és nagy csatában verte meg ellenfelét, Bíró Ervint.

A szegedi csapatból akadt jó periódusa Karsai Lászlónak és Jovan Csalicsnak (167, illetve 180 fás szett), és a két csapatpont elveszítése mellett összességében nem volt kérdés, melyik együttes nyeri meg a találkozót – a több mint százhatvan fás különbség legalábbis erről árulkodott.

DM 2018. 02. 05.

Megizzasztott a Fradi az Alabárdost
Nehéz siker volt

Kezdésként két sima siker remek egyéni teljesítményekkel; középen két vereség, amelyből az egyik meglepő volt; majd a végén izgalmak, egy óriási egyéni teljesítmény és egy megnyugtató siker.

Minden volt a férfi tekecsapat szuperliga 13. fordulójában az Alabárdos-Szegedi TE és a Ferencváros mérkőzésén, amely izgalmassá, érdekessé és színvonalassá tehet egy mérkőzést. A vendégek talán maguk is meglepődhettek, amikor a meccs kétharmadánál volt még esélyük a döntetlenre, de akár a sikerre is. Ekkor ugyanis 2:2-re álltak a csapatok, bár a Szeged előnye 100 fa felett volt. A végén az egykori szegedi Kovács Gábor bekezdett Jovan Csalics ellen, így Fehér Bélának kellett hoznia a megnyugtató harmadik csapatpontot. Hozta is három szettben, így a végén pihenhetett, jött helyette Ernyesi Norbert, miközben Csalis elképesztő akarással és feljavult játékkal majdnem ledolgozta ellenfele 2:0-s és 54 fás hátrányát – a nagy hajrában nyolc maradt belőle.

Az Alabárdos így 5:3-ra hozta a mérkőzést, és továbbra is hibátlan a mérlege.

DM 2018. 02. 02.

Holnap Újszegeden: Alabárdos-Szeged–FTC
Izgalmakkal hangoltak

Hazai bajnoki mérkőzéssel folytatja szereplését az Alabárdos-Szegedi TE férfi tekecsapata. A szuperliga 13. fordulójában holnap 14 órától (előmérkőzést az ifik játszanak 13 órától) a Ferencváros együttesét fogadja a sorozat veretlen éllovasa.

A két együttes őszi, fővárosi mérkőzésén akadtak nehéz pillanatok, hiszen a Szeged az első sor három párjában ugyan két csapatpontot szerzett, ám mindkettőt a szettek alapján nyerte meg, az összfákban a hazaiak jobbak voltak. A folytatás már jobban sikerült, így az Alabárdos 7:1-re győzött idegenben is.

Ha nem is ilyen különbségű, de mindenképpen szegedi siker várható holnap az újszegedi teke- és bowlingcentrumban, de a két csapat tabellán elfoglalt helyezése alapján (a Szeged százszázalékos mérleggel első, a Fradi pedig ötödik) akár több érdekes párharc is kialakulhat a meccsen.

Az izgalmakból mostanában kijut az együttes szurkolóinak, hiszen a Zalaegerszeg elleni bajnoki rangadó, a BB Mentor-kupa és a német Bamberg elleni BL-csata is színvonalas, egyben feszültségekkel teli volt. Meglehet, most eltekintenének tőle.

DM 2018. 01. 29.

5:3-s előnyt harcolt ki a BL-ben a Szegedi TE
Ebben több volt

A férfi tekecsapat Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén az Alabárdos-Szegedi TE hazai pályán 5:3-as előnyt szerzett a német Bamberg ellen. A visszavágót február 17-én rendezik.

Rendkívül fiatal csapattal érkezett Szegedre a Bamberg. A kezdő hatos átlagéletkora 26,83 év volt – ez igen ritka a sportágban. Ők a jövőt építik, a közeli jövőben, március 31-én és április 1-jén pedig éppen a németek adnak otthont a Bajnokok Ligája négyes döntőjének.

Addig azonban még a Bambergnek és az Alabárdos-Szegedi TE-nek is van egy lépés előre: a BL negyeddöntője, annak is először az első mérkőzése volt az újszegedi teke- és bowlingcentrumban egymás ellen. Rögtön a meccs eleje akár hazai szempontból az elképzeléseket felülmúlóan is alakulhatott volna, hiszen három szett után a szegediek egy csapatpontot már szereztek, Kiss Norbert a 700 fás álomhatárhoz is közel járt, illetve akár 2:0-ra vezethetett volna az Alabárdos. Az utóbbi két lehetőség elmaradt, mert a két hazai játéka szétesett, de az 1:1 mellé 50 fás előny társult.

Nagyjából az elsőhöz hasonlóan alakult a második sor is, hiszen ebben is benne volt a szegedi 2:0. Ám hogy nem így lett, arról azok a hibák tehettek, amelyeket a hazaiak követtek el több döntő momentumban is. 4:0 helyett 2:2, de legalább 120 fa fölött volt az előny.

És a harmadik sor is másolta az első kettőt: 1:1 lett a vége, viszont a faelőny 100 fölött maradt, és a szettekben (15:9) is jól áll a Szeged, amely 5:3-ra megnyerte a mérkőzést.

A visszavágót február 17-én rendezik a németországi Bambergben.

DM 2018. 01. 26.

BL-meccset játszik szombaton a Szegedi TE
Bambergen át Bambergbe

A férfi tekecsapat Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén az Alabárdos-Szegedi TE holnap 13 órától az újszegedi teke- és bowlingcentrumban a német Bamberg együttesét fogadja. A tét a Final Fourba jutás.

A horvát Mertojak Split után a német Bamberg ellen kell továbbjutnia ahhoz az Alabárdos-Szegedi TE férfi tekecsapatának, hogy a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé bejusson, és részt vehessen az éppen a németországi Bambergben rendezendő Final Four-on (március 31.–április 1.).

A Bajnokok Ligája egészen más, mint mondjuk a bajnokság, amelynek folytatásában a 16. BB Mentor-kupa után Ajkán magabiztosan, 7:1-re győztünk – mondta Karsai Ferenc, a Szegedi TE elnöke. – Egy nagyon erős Bamberget fogtunk ki, és éppen az a pikantériája ennek a párharcnak, hogy náluk lesz a BL négyes döntője. Amennyiben tehát mi elbúcsúztatjuk őket a sorozattól, nem tudnak saját környezetben szerepelni. A legutóbbi, két évvel ezelőtti találkozás óta mindkét csapat átalakult, és én azt gondolom, a papírforma mellettük szól. Bízom azonban a csapatomban, és abban, hogy legyőzzük őket. Hatalmas mérkőzés lesz, és kiegyenlített, szoros csata.

A két csapat a közelmúltban háromszor is találkozott: a Bajnokok Ligája 2015–2016-os döntőjében éppen Bambergben győzte le a Szeged a hazaiakat 7:1-re, előtte viszont, a BL 2011–2012-es idényében a negyeddöntőben az Alabárdos idegenben 4:4-s döntetlent ért el, ám a visszavágón, Újszegeden a Bamberg nyert 7:1-re, így jutott a legjobb négy közé.

DM 2018. 01. 22.

Karai közel volt Zapletán rekordjához
Sima győzelmet aratott a Szeged

A férfi tekecsapat szuperliga 12. fordulójában az éllovas Alabárdos-Szegedi TE Ajkán játszott, és magabiztosan győzött.

A párharcok többsége sima volt – egyet kivéve. Ernyesi Norbert mérkőzése az utolsó dobásnál dőlt el, és mivel egyetlen fával kikapott, az is biztossá vált, hogy a vendégek nem szerezhetik meg mind a hat csapatpontot.

Karsai László közel állt az ajkai pályacsúcshoz, hiszen a répcelaki Zapletán Zsombor 634 fás rekordjától mindössze 13 egységgel maradt el.

Az Alabárdos együtteséből Fehér Béla és Márton János elfelezte a mérkőzést, így kisebb párharc alakulhatott ki közöttük, amelyet végül Márton nyert meg.

DM 2018. 01. 16.

Karsai: Nagy verseny volt

Immár 16. alkalommal rendezték meg Szegeden a BB. Mentor-kupa nemzetközi A kategóriás versenyt. A Szegedi TE elnöke, Karsai Ferenc és csapata ismét kitett magáért, remek versenyt szervezett. A sportvezetővel beszélgettünk.

Kétszázhat induló, szegedi bronzérem, remek hangulat, röviden így lehetne jellemezni a 16. BB. Mentor-kupa nemzetközi tekeversenyt. Elégedett volt a viadallal?

Nagyon erős mezőny jött össze. Itt volt a komplett magyar-, szlovák- és szerb válogatott, így egy mini világbajnokság zajlott valójában az újszegedi teke- és bowlingcentrumban. Sajnálom, hogy ebben az időszakban Bundesliga forduló van, mert ha itt lennének a német tekések is, akkor még magasabb nivójú lenne a verseny. De így sem bánkodunk, 206 egyéni nevező indult, remek versenyt láthattunk.

Zavarkó Vilmos szerezte meg az elsőséget. Megérdemelten nyert a vajdasági tekés?

Kiemelkedő tudással rendelkezik, a kiélezett csatát is mindig jól kezeli. Így volt ez az elődöntőben is a szegedi Kiss Norbert ellen, aki jól játszott, szoros csatára kényszerítette Vilit, de ő minden helyzetre jól reagált, és végül nyert, és a döntőben sem lehetett megállítani.

Elégedett volt a szegedi játékosok teljesítményével?

A legjobb tizenhat közé négy tekésünk jutott be, Kiss Norbi végül harmadik lett. Sajnos Csalics édesanyja pénteken este elhunyt, így visszalépett a versenytől. Összeségében jól teljesített mindenki, egy igazi csapatmunka eredménye volt ez a remek verseny.

DM 2018. 01. 15.

A legjobb szegedi Kiss Norbert volt a 16. BB Mentor-kupán
Zavarkó negyedszer a trónon

A 16. BB Mentor-kupa nemzetközi A kategóriás férfi egyéni teke világranglista-versenyt a szerbiai Zavarkó Vilmos (Podbrezova) nyerte az újszegedi teke- és bowlingcentrumban. A legjobb hazai versenyző Kiss Norbert volt, aki holtversenyben a harmadik helyen végzett.

206. Ennyi versenyző indult az idei, 16. BB Mentor-kupa selejtezőjében – soha nem volt még ennyi nevező a torna történetében. És ha mindezt azzal megtoldjuk, hogy volt, aki nem egyszer próbálkozott a minél jobb eredmény elérésével, hanem többször, akkor megérte négy nappal immár tíz naposra növelni a viadal hosszát.

Selejtező

A legjobb 16 közé az eddigi győztesek közül a pályán öten (az Alabárdos-Szegedből Kiss Norbert és Jovan Csalics, az olasz Neumarktból Kiss Tamás, a KK Beogradból a címvédő Bárány Csongor, valamint a szlovák Podbrezova klasszisa, Zavarkó Vilmos) kvalifikálták magukat, közülük Csalics visszalépett, így a szintén szegedi Márton János örülhetett a váratlan lehetőségnek, a nyolcaddöntős szereplésnek. Az utolsó helyezett 414, a selejtezőt megnyerő Zavarkó 696 fát ütött – a különbség 282 fa.

16-os döntő

Miután sorra estek ki az egyik ágon a nagy nevek, így a Podbrezova szlovák játékosa, Bystric Vadovic a döntőig menetelt. A másik finalista is a szlovák klubtól érkezett: a vajdasági Zavarkó Vilmos sokkal nehezebb ellenfelekkel találkozott, mint csapattársa, például a szegedi Szél Tibor és Kiss Norbert került az útjába – utóbbi mint legjobb hazai játékos végül a harmadik helyen végzett. Talán annyi hiányérzetünk lehet, hogy az elődöntők és a döntő egyaránt 2:0-s szettel végződött, miközben az egyenes kieséses szakasz tizenöt mérkőzéséből kilenc az 1:1 utáni szétlövésben dőlt el.

Vastaps

És akkor a győztes. Zavarkót vastaps fogadta az eredményhirdetéskor. A szurkolók értékelték, hogy a vajdasági játékost az újszegedi teke- és bowlingcentrumban láthatták. Volt, aki videózta a játékot, afféle mozgástanulmányt készített magának a szlovák Podbrezova tekézéséről. Zavarkó négy meccséből csak egy végződött döntetlenre, majd dőlt el szétlövéssel, a további három találkozóját 2:0-val söpörte be – megérdemelten lett 2009, 2010 és 2013 után negyedszer is első, ezzel utolérte Kiss Norbertet.

Az Alabárdos-Szegedi TE játékosa, Kiss Norbert két különdíjat is begyűjtött: ő lett a legjobb helyen végző és a legjobb eredményt elérő hazai játékos is.

DM 2018. 01. 13.

Eldől, ki a legjobb

Az utolsó két napjához érkezett az újszegedi teke- és bowlingcentrumban zajló 16 BB Mentor-kupa nemzetközi A kategóriás férfi egyéni teke világranglista-verseny.

A viadalon ma a selejtező zárása következik – 7.30-kor már gurul a golyó, és a nap végére kiderül, melyik tizenhat játékos folytathatja.

Vasárnap 9.30-kor pedig kezdődik az egyenes kieséses szakasz a sprint szakág szabályai szerint. AS nyolcaddöntőtől kezdve kétszer harminc dobásban, illetve ha szükség van rá, a szétlövésben párok döntenek arról, ki jut tovább. Az elődöntőket 13.30-kor, a finálét 14.30-kor rendezik a BB Mentor-kupán.

DM 2018. 01. 12.

Napok óta nem változik a sorrend a BB Mentor-kupán
Megfagyott a tabella

A selejtező hajrája következik a 16. BB Mentor-kupa nemzetközi A kategóriás férfi egyéni teke világranglista-versenyen, ám az élboly, a legjobb 16 mezőnye napok óta nem változott.

578. Jól esett! – a pécsi Sáska Gyula ezt a megjegyzést tette közzé az egyik ismert közösségi oldalon, megspékelve egy mosolygós hangulatjellel. Ez a reakció is pontosan jelzi, sokaknak nem elsősorban a végső helyezés számít a 16. BB Mentor-kupa nemzetközi A kategóriás férfi egyéni teke világranglista-versenyen. Sokkal inkább a részvétel és a saját korlátok átlépése. És ha ehhez még társul egy jó eredmény is, akkor elérte a célját a sportolás.

Nyilván a pécsi tekés is azért tett meg oda és vissza nagyjából 400 kilométert, mert szeret nyerni, jól teljesíteni, de elnézve a torna állását, bizony megállapítható: a legjobb 16 közé nagyon nehéz lesz bekerülni. Mint minden évben, ezúttal is van egy lélektani határ, amely fölött már jó az esély a nyolcaddöntős szereplésre, alatta pedig még lehet izgulni, hogy vajon a hátralévő játékosok képesek lesznek-e túldobni. Ez a vonal most a 630 fa lehet, amellyel az Alabárdos-Szegedi TE játékosa, Veres Zsolt a hetedik helyen áll.

Ki lehet még az, aki beleszólhat ebbe a sorrendbe? A selejtező utolsó két napján, ma és holnap még közel 90 versenyző kerül sorra. Olyanok vannak hátra többek között, mint Igor Kovacsics, Ernyesi Róbert (mindketten Szegedről igazoltak az előző nyáron az olasz Neumarkthoz), a címvédő Bárány Csongor, Kakuk Levente (Répcelak), Budai Ádám, Danóczy Richárd (mindkettő Győr), illetve a Szegedből Szél Tibor, Ernyesi Norbert és Fehér Béla. A helyzet fokozódik, a meglepetésfaktor pedig egyáltalán nincs kizárva.

Az esemény ma 10, holnap 7.30-kor folytatódik a selejtezőkkel.

Így áll az élboly

16. BB Mentor-kupa nemzetközi férfi egyéni teke világranglistaverseny, Szeged, a legjobb 16 mezőnye: 1. Zavarkó Vilmos (Podbrezova) 696, 2. Zapletán Zsombor (Répcelak) 649, 3. Kiss Tamás (KK Neumarkt) 648, 4. Kiss Norbert (Alabárdos-Szegedi TE) 643, 5. Erik Kuna (Podbrezova) 642, 6. Karsai László (Alabárdos-Szegedi TE) 635, 7. Veres Zsolt (Alabárdos-Szegedi TE) 630, 8. Bystric Vadovic (Podbrezova) 618, 9. Somodi Károly (Szolnok) 617, 10. Martin Kozak (Podbrezova) 614 (tarolás: 224), 11. Fehér Zoltán (Zalaegerszeg) 614 (218), 12. Milan Jovetics (Partizan Beograd) 608 (227), 13. Márton János (Alabárdos-Szegedi TE) 608 (223), 14. Kakuk Levente (Répcelak) 607 (234), 15. Milan Tomka (Podbrezova) 607 (208), 16. Jovan Csalics (Alabárdos-Szegedi TE) 605 fával.

DM 2018. 01. 09.

A negyedik napon van túl a BB Mentor-kupa
Jönnek még klasszisok

Tegnap már a negyedik nap pörgött le a szegedi férfi egyéni A kategóriás nemzetközi teke világranglistaversenyen.

A 16. BB Mentor-kupán a magyar válogatott, a szlovák Podbrezova és az Alabárdos-Szegedi TE játékosai olyan magasra tették a lécet, hogy az áhított 16-os döntőben egyelőre csak elvétve lehet rajtuk kívül helyet találni.

Mint írtuk, négy napon már túl van a viadal, de a java csak eztán jön, hiszen további hat nap áll a rendelkezésre a selejtezőben. És lesznek még nagy nevek, ilyen például az osztrák Sankt Pölten válogatott tekése, Lukas Huber, horvát légiósa, Matko Bulka, a címvédő Bárány Csongor (KK Beograd), vagy a nemrég a horvát Mertojak Splittel Szegeden járt, tavaly döntőbe jutott szerb Alen Kujundzsics.

Így áll az élboly

16. BB Mentor-kupa nemzetközi férfi egyéni teke-világranglistaverseny, Szeged, a legjobb 16 mezőnye: 1. Zavarkó Vilmos (Podbrezova) 696, 2. Zapletán Zsombor (Répcelak) 649, 3. Kiss Tamás (KK Neumarkt) 648, 4. Kiss Norbert (Alabárdos-Szegedi TE) 643, 5. Erik Kuna (Podbrezova) 642, 6. Karsai László (Alabárdos-Szegedi TE) 635, 7. Veres Zsolt (Alabárdos-Szegedi TE) 630, 8. Bystric Vadovic (Podbrezova) 618, 9. Somodi Károly (Szolnok) 617, 10. Martin Kozak (Podbrezova) 614 (tarolás: 224), 11. Fehér Zoltán (Zalaegerszeg) 614 (218), 12. Milan Jovetics (Partizan Beograd) 608 (227), 13. Márton János (Alabárdos-Szegedi TE) 608 (223), 14. Kakuk Levente (Répcelak) 607 (234), 15. Milan Tomka (Podbrezova) 607 (208), 16. Jovan Csalics (Alabárdos-Szegedi TE) 605 fával.

DM 2018. 01. 08.

Közel jár a 700 fához az első helyezett
Zavarkó bekezdett

696 fa. Elképesztő, amit a vajdasági Zavarkó Vilmos megcsinált a 16. BB Mentor-kupa nemzetközi teke világranglistaverseny második napján.

Az Alabárdos-Szegedi TE, a magyar válogatott és a szlovák Podbrezova hármas meccsén olyat produkált, amellyel már most szinte borítékolható, hogy az első helyen jut be a 16 közé. A Podbrezova légiósának mindegy, hogy edzés, edzőmeccs, BL-, bajnoki vagy válogatott találkozó, olyan motivációval lép mindig pályára, amely irigylésre méltó – és eredményes.

A három csapat közül éppen ennek az extrának köszönhetően a Podbrezova nyerte a tornát, miközben a BB Mentor-kupa egyéni listáján az első tíz között mindössze a Partizan Beograd tekése, Milan Jovetics található, aki nem a három együttesből kerül ki. Az események ma is folytatódnak, ahogy szombatig a selejtező, vasárnap pedig következik a legjobb 16 csatája az elsőségért.

Az állás

16. BB Mentor-kupa WNBA-NBC nemzetközi férfi egyéni teke világranglista-verseny, a selejtező állása: 1. Zavarkó Vilmos (Podbrezova) 696, 2. Zapletán Zsombor (Répcelak) 649, 3. Kiss Tamás (KK Neumarkt) 648, 4. Kiss Norbert (Alabárdos-Szegedi TE) 643, 5. Erik Kuna (Podbrezova) 642, 6. Karsai László (Alabárdos-Szegedi TE) 635, 7. Vadovic Bystric (Podbrezova) 618, 8. Martin Kozak (Podbrezova) 614, 9. Fehér Zoltán (Zalaegerszeg) 614, 10. Milan Jovetics (P. Beograd) 608 fával.

Hármas csapatverseny, végeredmény: 1. Podbrezova 3742, 2. Alabárdos-Szegedi TE 3675, 3. Magyar válogatott 3634 fával.

DM 2018. 01. 05.

Ma indul a 16. BB Mentor-kupa nemzetközi verseny
Klasszisok is neveztek

Soha nem volt még olyan hosszú időtartamú a szegedi nemzetközi teke világranglistaverseny a BB Mentor-kupáért, mint amilyen az idei, a 16. lesz.

Ezúttal tíz naposra nőtt a program, és így a nevezések száma is gyarapodott: 2018-ban 214 jelentkezés érkezett a szervezőkhöz, így az Alabárdos-Szegedi TE-hez.

Az események ma hivatalosan 19 órakor kezdődnek, amikor két szerbiai és két magyar (szegedi) játékos kezdi el a dobásokat, ám előtte 16 órától már foglalt lesz az újszegedi teke-és bowlingcentrum tekecsarnoka, ugyanis a szegedi származású Csányi Béla vezette magyar válogatott ekkor edz.

A szombati programban helyett kapott egy olyan hármas torna, amely igazán érdekes lesz: 14 órától klasszisok egész sora selejtez, hiszen a magyar nemzeti csapat és a rendező Alabárdos-Szegedi TE mellett a szlovák Podbrezova küzd egymás ellen. Így itt lesz hazai színekben a BB Mentor-kupa négyszeres győztese, Kiss Norbert, a háromszoros első Zavarkó Vilmos (Podbrezova) és Jovan Csalics (Szeged) is.

Vasárnaptól jövő szombatig pedig folytatódnak a selejtezők, a csúcspont a pénteki és szombati versenynap, amikor összesen 94-en lépnek pályára. A 16. BB Mentor-kupa utolsó eseményei jövő vasárnap következnek, amikor a legjobb 16 tekés a sprintszámban dönt a végső sorrendről.

Az eseményre a belépés ingyenes minden nap.

DM 2018. 01. 03.

Már pénteken elkezdődik a BB Mentor-kupa
Tíz nap a legjobbakkal

Ezen a héten pénteken kezdődik és jövő vasárnap fejeződik be a 16. WNBA-NBC nemzetközi teke világranglistaverseny a BB Mentor-kupáért az újszegedi teke- és bowlingcentrumban. Az esemény első szombatján 9 órától hármas mérkőzést is rendeznek a magyar válogatott, az Alabárdos-Szeged és a szlovák Podbrezova között, a 16-os döntőt pedig jövő vasárnap tartják.

Tíz nap. Ilyen hosszúra nyúlik az idei WNBA-NBC nemzetközi teke világranglistaverseny a BB Mentor-kupáért. Aki követte az eseményeket az elmúlt másfél évtizedben, az arra emlékezhet, hogy január második hetében, kedden vagy szerdán kezdődtek az események, majd a hétvégére kialakult a selejtező végeredménye, illetve a legjobb 16 eldöntötte, ki a legjobb. Ezúttal viszont négy plusznappal bővült az időtartam, azaz már pénteken elkezdődik a viadal, amely jövő vasárnapig tart.

Nagyon sok olyan versenyző szeretett volna jelentkezni korábban, akik hétköznap nem tudnak eljönni, de a plusz hétvége ebben segít nekik. Illetve a magyar válogatott és a szlovák Podbrezova is ekkor ért rá – nyilatkozta a főszervező, az Alabárdos-Szegedi TE elnöke, Karsai Ferenc. – Így aztán össze tudtunk hozni egy olyan extra programot, amely igazán nézőcsalogató: szombaton ugyanis hármas mérkőzés lesz a Podbrezova, a válogatott és az Alabárdos-Szeged között, és ezek az eredmények számítanak majd bele a selejtező végeredménye. Hat országból, így hazánk mellett Ausztriából, Szerbiából, Szlovákiából, Horvátországból és Csehországból lesznek itt versenyzők, a világranglista élmezőnye is eljön. Amit sajnálok, hogy Németországból nem érkezik senki, de náluk már bajnoki forduló lesz a hét végén is.

A szegediek a tornával készülnek fel a bajnoki folytatásra (Ajka, január 20.), illetve a német Bamberg elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első, hazai mérkőzésére (január 27.).

By | 2018-02-14T12:45:49+00:00 február 14th, 2018|Archívum, Archívum 2018|0 hozzászólás

About the Author:

Hagyj üzenetet