Kakuk Levente Bélapátfalva díszpolgára lett

A Szegedi TE világbajnok tekése, Kakuk Levente Ferencz Péter bélapátfalvi polgármestertől vette át az oklevelet augusztus 20. alkalmából.

kakukdíszpolgárkisebb

By | 2014-08-26T14:56:37+00:00 augusztus 26th, 2014|Eredmények, Szegedi TE|1 hozzászólás

About the Author:

Egy hozzászólás

  1. ifj. Ferencz Gábor 2016-07-29 - 19:25 - Válasz

    Tiszta szívböl gratulálok Leventének a teke sportban elért eredményeihez. Nagy a világ és a televiziós riportokban is valahogy megfeledkezünk a kezdetek kezdetéröl Bélapátfalván. Annak idején, a Bélapátfalvai tekepálya megnyitása után igen csak népszerü lett a faluban a teke sport. Nem kis szerepet játszott ebben édesapám, Ferencz Gábor, aki az évek során a helyi sportolókat toborozta, lelkesítette, utaikat szervezte. A Bélapátfalvai Épitök tekecsapata többször elökelö helyen képviselte falunkat a magyar férfi teke csapatbajnokságon: Vincze László. Bóta Ervin, Fidarov József, Herczeg László es még sok más aktiv tekés. Levente tehetségének hamarosan híre ment az országok határain túl is. Remélem, hogy még hosszú éveken keresztül és magas fokon sportol.
    Sajnos a teke sport Bélapátfalván úgyszólván kihalt, a sport elhanyagolódott. Talán fölébrednek a jelenlegi sportvezetök, talán arra gondolva, hogy Bélapátfalván még további tekebajnokok is felnöhetnek.

Hagyj üzenetet