A TEKE- ÉS BOWLINGPÁLYA NYITVATARTÁSA

BOWLING

5300Ft./óra/sáv
  • Kedvezmények: a motel vendégeinek 1 szoba/1 pálya/ max 2 óra: 20 %
  • Családi (20 %, 14 év alatti gyerekkel): szombat és vasárnap 10-től 16 óráig
  • Diák (20 %, csak diákigazolvánnyal): hétfő-péntek 15-től 18 óráig
  • Iskolai csoportok (30 %): hétfő-péntek 8-tól 16 óráig
  • Hétfőtől péntekig 8 és 15 óra között csak csoportos foglalkozás esetén (min 1 óra/4 pálya) tudunk pályát biztosítani.
  • A BUMPER (célzó segédlet) használatát csak szabad kapacitás esetén tudjuk biztosítani, amennyiben az adott pályán 6 évesnél idősebb gyermek nem játszik. Használatát kizárólag a műszerész engedélyezheti. Díja: 500 forint/óra.
  • A kedvezmények nem vonhatók össze!

A SPORT, A KIKAPCSOLÓDÁS CENTRUMA

Nem csak a városban, de az országban is egyedülálló létesítmény nyitotta meg kapuit 2005-ben Szegeden. A Teke- és Bowlingcentrum az újszegedi Kisstadion területén épült, így közel van más sportlétesítményekhez is. Az immár 15. éve üzemelő sportközpontba mégis elsősorban a teke és bowling szerelmeseit várják, de jól fogják itt érezni magukat azok is, akik az aktív kikapcsolódás hívei.

Öltöző állott itt, s most teke- és bowlingcentrum – mondhatják azok a járókelők, akik szembesültek azzal, hogy az újszegedi Derkovits fasor 1-3. szám alatt 2005 óta immár nem egy leromlott állagú kisegítő létesítmény, hanem egy minden igényt kielégítő sportcentrum áll.

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

A mintegy 1500 négyzetméter alapterületű teke- és bowlingcentrumot 2005. májusában kezdték építeni, majd még azon év szeptemberében át is adták a sportlétesítményt. 2006. januárjában a hozzá tartozó 10 szobás panzió, szauna és parkoló készült el, amelynek bővítése 2019-ben következett: újabb 5 szobával növekedett a kapacitás, így már 15 szobás panzió várja a vendégeket.

A rekordgyorsaságú építkezés kivitelezője a T-Comfort Kft. volt, a terveket a Torus-A Kft-nél készíttette, a legújabb fejlesztés pedig tavaly valósult meg. A területet a város adta, a kopottas, régi öltözők felújításáért, újabb építéséért, valamint egy zárt parkoló létesítéséért cserébe. 

A teke- és bowlingcentrum így lett nemcsak Szeged, hanem az ország egyik legimpozánsabb sportlétesítménye.

A BÜFÉ

Céges rendezvényeknek, évzáró buliknak, családi ünnepségeknek is tökéletesen megfelel a létesítmény, ahol a sportolás mellett a tágas büfé részben beszélgetni és iszogatni is lehet. A tekézéshez, bowlingozáshoz alkalmas cipőről helyben gondoskodnak, sőt két öltöző is rendelkezésre áll, ahol halk muzsika segíti a játékra hangolódást. A létesítmény a legújabb előírásoknak is megfelel, így például a mozgássérültek akadálymentesen juthatnak be és közlekedhetnek az épületben.

FÖLDSZINTI KÜLÖNTEREM

A maximum 40 főt befogadó konferenciaterem külön is bérelhető, így például a televízióban közvetített különböző világeseményeket itt is végigszurkolhatják azok, akik nagy társaságban szeretnek hódolni szenvedélyüknek. Nem csak focimeccseket, de a teke- és bowling mérkőzéseket is végignézhetik itt a szurkolók több nagy felbontású televízió jóvoltából.
Jó idő esetén kerti partiknak is helyet ad a sportcentrum. Lehetőség van grillezésre, bográcsozásra, igény esetén svédasztalos étkezést is tudnak biztosítani a vendéglátók.
A közelben található tenisz- és focipályák is meglátogathatók, de néhány perc járásra van innen az uszoda is. Ha valaki eljön ide, valóban a sport és kikapcsolódás centrumában érezheti magát.